Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zuzana Smatanová (28) pozná silu internetu...
Zdielať na
Hudba

Zuzana Smatanová (28) pozná silu internetu...

Hovorí sa, že na webe je všetko. Ak chcete vedieť najnovšie novinky zo života speváčky Zuzany Smatanovej, stačí si pozrieť jej stránku. V tomto prípade totiž pravidlo o webe naozaj platí. A vedia to aj tí, čo hlasovali v ankete Slávik.

Už po tretí krát získala speváčka Zuzana Smatanová ocenenie za najlepšiu muzikantskú stránku. "Mám veľkú radosť z tohto ocenenia, o to viac, že je to už po tretí krát," tešila sa z výhry speváčka.

Aj ona sama si totiž uvedomuje silu internetu a tak pravidelne na svoju stránku osobne prispieva. Vedie na nej svoj denník, prispieva videami, fotografiami. Trendy vo web dizajne však vôbec nesleduje. "O stránku sa mi stará tím profíkov a som im za to vďačná."

Toto nebola jediná cena, ktorú Zuzana na Slávikovi získala. Domov si odniesla aj bronzového slávika v kategórii speváčka. No a nasledujúci deň aj za toto ocenenie ďakovala svojim fanúšikom ako inak, prostredníctvom svojej webovej stránky. Jej radosť z ceny za najlepšiu stránku si môžete pozrieť v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie