Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šokujúce priznanie. Tásler (33) sa bojí vystupovať na verejnosti!
Zdielať na
Hudba

Šokujúce priznanie. Tásler (33) sa bojí vystupovať na verejnosti!

Líder a spevák skupiny IMT Smile, Ivan Tásler, už roky vyhlasuje, že akékoľvek odovzdávanie cien jednoducho nemá rád. Ak sa na nejakých objaví, tak zväčša ako účinkujúci, no na tohtoročných Slávikoch dokonca odovzdával cenu.

O Ivanovi je známe, že ak nemusí, na ceremónie odovzdávania cien radšej nechodí. Nie je to preto, že by anketami obľúbenosti opovrhoval, ale preto, že sa na takýchto tzpoch akcií necíti dobre. Dôvod? Tréma!

"Pamätám si, že ako dieťa som mal vystupovať a hrať na klavír, ale dostal som takú trému, že som odtiaľ ušiel," spomína Ivan a práve tento pocit, sa mu vraj vracia vždy, keď má vystúpiť na pódium a prevziať nejakú cenu. "Mám z toho jednoducho stres," skonštatoval spevák.

Aj posledné odovzdávanie ocenení Slávik chcel radšej stráviť v šatni a vyčkať až na svoje vystúpenie, no organizátori mu jeho plány prekazili. Usadili ho do hľadiska a Ivan spolu s členmi kapely sledovali slávnostný program odtiaľ.

Potešil ho aj zisk ocenenia v kategórii skupina roka, no najlepšie sa cítil vo chvíli, keď mohol na pódiu predviesť, za čo vlastne cenu získali. Ak ste to nevideli, pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie