Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prepáčte, naša chyba, odkázali tvorcovia nahnevaným Lelkesovcom
Zdielať na
Hudba

Prepáčte, naša chyba, odkázali tvorcovia nahnevaným Lelkesovcom

Tvorcovia prenosu odovzdávania hudobných cien Slávik sa ospravedlnili manželom Lelkesovcom za faux pas, ktoré nastalo pri odovzdávaní ocenenia bronzovému spevákovi. Tvrdia totiž, že chyba je na ich strane.

Juraj Lelkes a Sisa Lelkes Sklovská odovzdávali cenu spevákovi Richardovi Müllerovi. Jeho meno však vyhlásili ešte predtým, ako dramaturgia premietla mená nominovaných.  

Podľa členky kreatívneho tímu Oľgy Záblackej si účasť manželov a ich spoluprácu veľmi vážia a za incident sa im ospravedlňujú.

"Žiaľ, stala sa chyba na našej strane a preto sa im v mene kreatívneho tímu touto cestou hlboko ospravedlňujem. Mali sme vedomosť, že sú dostatočne informovaní o všetkých detailoch a o tom, že pred odovzdaním bronzového Slávika zaznejú nominácie. Ospravedlňujem sa tiež pánovi Richardovi Müllerovi, ktorého sa odovzdávanie tejto ceny priamo týkalo," uviedla Záblacká.

Manželia Lelkešovci zvolali na dnes tlačovú konferenciu. Ospravedlnenie prijali. "Ja som v nedeľu prišiel domov a ľahol som si spať. Ale moja manželka to znáša omnoho horšie. Trápilo ma to," vysvetlil Juraj Lelke. ZÁZNAM TLAČOVKY SI POZRITE TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SH, SITA, mol

Zdielať na

Najčítanejšie