Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ZÁZNAM. Prezident Gašparovič (71) terčom žartíkov. V priamom prenose
Zdielať na
Hudba

ZÁZNAM. Prezident Gašparovič (71) terčom žartíkov. V priamom prenose

Scénku vyhlasovania absolútneho Slávika roku 2012 na nedeľnajšom galavečere prezentovali rôzne médiá - rôzne. Urobte si vlastný názor. V hlavnej úlohe dvojník prezidenta SR Ivana Gašparoviča...

Spevák, ktorý dostal najviac hlasov v ankete a hlava štátu. Toto spojenie vyvolalo rôzne reakcie. Meno absolútneho Slávika pre rok 2012 totiž priniesol na pódium prezident Ivan Gašparovič. Teda jeho dvojník, ktorý učí na jednej z bratislavských škôl.

Kancelária prezidenta to však za dobrý fór nepovažuje. „Pána prezidenta v priamych voľbách opätovne zvolili občania tohto štátu, vo voľbách získal 1 250 000 hlasov, čo je rozhodne viac ako získal zlatý Slávik. Viac to nebudeme komentovať, každý si, myslím, spraví názor sám,“ povedal denníku Nový Čas Marek Trubač.

Moderátori Michal Hudák (43) a Štefan Skrúcaný (52) volali partnera v skafandri "ujo". Išlo zrejme o narážku na minulosť Ivana Gašparoviča. Ten ešte ako predseda parlamentu nazval v 90. rokoch prezidenta Michala Kováča starým chuj*m, z čoho zľudovel výraz "ujo".

V hudobnej ankete za rok 2012 triumfovali skupina Desmod, spevák Peter Cmorik a speváčka Tina. Dve ocenenia si odniesla skupina Peter Bič Project - v kategóriách Skokan roka a Rádioslávik. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: topstar.sk, mol

Zdielať na

Najčítanejšie