Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávik 2012. Tanečnice z N-Dolls dostali priestor a ukázali sa
Zdielať na
Hudba

Slávik 2012. Tanečnice z N-Dolls dostali priestor a ukázali sa

Vyskúšať pevnosť obrovského pódia, zažiariť vo svetle reflektorov a užiť si priamy prenos z odovzdávania cien Slávik 2012 dostali víťazky súťaže so Space kontom od Slovenskej sporiteľne.

Tanečná skupina N-Dolls sa zúčastnila súťaže Česko Slovensko má talent, no v divadle sa ich cesta za úspechom skončila. Dievčatá, rovnako ako všetci súťažiaci, dostali aj druhú šancu. V internetovom hlasovaní na www.space.sk súťažili o priazeň návštevníkov internetu.

Možno talentom, možno svojím šarmom - dievčatá zaujali najviac, získali najviac klikov a stali sa víťazkami internetového hlasovania. Odmenou im bola možnosť vystúpiť na galavečere odovzdávania cien Slávik 2012. Dievčatá sa stali súčasťou tanečnej crew, ktorá na pódiu sprevádzala Majka Spirita a Celeste Buckingham. "Je to pre nás veľká skúsenosť," pochvaľovali si túto šancu N-Dolls. "Vďaka Space kontu sme dostali túto šancu a sme za ňu vďačné."

Šou Česko Slovensko má talent a účasť v internetovej súťaži im vraj otvorila dvere do šoubiznisu a dievčatá plánujú v tanci pokračovať. Ako sa im darilo na Slávikovi si môžete pozrieť v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinkova

Zdielať na

Najčítanejšie