Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slávik - intergalaktické ceny sú rozdané
Zdielať na
Hudba

Slávik - intergalaktické ceny sú rozdané

Nedeľňajší večer patril hudbe. Dvaja kozmonauti nalodili do svojej rakety výkvet slovenskej hudobnej scény. Na palube smer nekonečno si spolu zahrajú bronzoví Elán, strieborní IMT Smile a zlatí Desmod. Do partie určite zapadne aj skokan roka, skupina Peter Bic Projekt.

Pri naloďovaní spevákov došlo k menšiemu faux pas. Manželia Lelkešovci nechtiac a omylom vyhlásili bronzového slávika v kategórii spevák predčasne, no Richard Müller to prijal s humorom. V tesnom závese za ním skončil strieborný Meky Žbirka a zlatého slávika si domov odniesol Peter Cmorík.

Nielen umelecké vlohy sa v nedeľu večer oceňovali. Web spevácky bronzovej slávice Zuzany Smatanovej získal takéto ocenenie už tretíkrát. RadioSlavika si za najhranejšiu pieseň prevzala skupina Peter Bic projekt za hit Hey now! Nováčikom na palube nielen tejto rakety je charizmatický Objav roka, strieborná slávica Celeste Buckingham. Naj videoklipom roka a zároveň hitom roka 2012 je Žijeme len raz od rapera Ega.

Dve miesta na palube zaberie aj budúca mamička Tina a zlatá slávica, ktorá v odkaze fanúšikom priznala, že má aktuálne 90 kilogramov. No a absolútneho slávika si z rúk prezidenta prevzala skupina Desmod!

Vrcholom odletového intergalaktického ceremoniálu Slávik 2012 bola pocta Mekymu Žbirkovi a po nej... Ale to už je iný príbeh.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie