Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Poradca stravovania o Šarköziovej (37): Berte si z nej príklad!
Zdielať na
Hudba

Poradca stravovania o Šarköziovej (37): Berte si z nej príklad!

Už je jasné, prečo tak dobre vyzerá. Krásna hudobníčka z Cigánskych diablov Silvia Šarköziová totiž za svoj príťažlivý výzor nevďačí iba génom, ale aj zdravému stravovaniu, plnému výživných látok. Čo jedáva?

„Na raňajky si dám buď čierny chlieb s rastlinným maslom a ovocie, alebo šunku, syr a ovocie, a doprajem si aj dobrú kávičku,“ opisuje svoj jedálny lístok tmavovlasá kráska. Toto zloženie raňajok však do žalúdka nevkladá iba preto, lebo "je to zdravé“, ale hlavne preto, že jej to veľmi chutí.

"Bez raňajok ani nevyjdem z domu. Ráno sa jednoducho musím najesť, inak by som cez deň nebola vo svojej koži,“ priznáva sa Silvia. Keď nekoncertuje, najradšej varí doma. "Obedy si väčšinou pripravujem formou oddelenej stravy. Najčastejšie si robím nejaké mäsko a k tomu šalát, alebo rybu a šalát. Nedávam si žiadnu prílohu v podobe ryže alebo zemiakov, tobôž nie knedľu,“ podotýka táto štíhla „diablica“.

Čo zostane z obeda potom aj večeria, alebo si urobí niečo čerstvé, ale tiež v kombinácii mäsa a zeleniny. Niet sa preto čomu čudovať, že profesionálny tréner a poradca v oblasti výživy Peter Dragúň rozdáva na Silviinu adresu iba samé chvály. "Takto má vyzerať správny jedálniček. Keby ešte k tomu pridala dostatok pohybu, tak ju vychválim do nebies. Je to celebrita, ktorá môže ísťv stravovaní sa všetkým príkladom,“ zdôrazňuje uznávaný odborník.

Aby ste si však nemysleli, že Silvia nevie, ako chutí čokoláda, tak vedzte, že i ona občas zhreší. "Sladké milujem, ale neprejedám sa ho zbytočne,“ uzatvára.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie