Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Richard Müller (51) si potrpí na dokonalostiach. Rozhovor poskytol na záchode
Zdielať na
Hudba

Richard Müller (51) si potrpí na dokonalostiach. Rozhovor poskytol na záchode

Müller, Tásler, Kirschner. Záruka kvality a skvelej zábavy. Presne to sa dá povedať aj o ich spoločnom koncerte s názvom Koniec sveta. To, že sa má podľa katastrofických predpovedí za pár dní všetko skončiť, si známe tváre veľmi nevšímajú. Naopak úsmev a príjemnú predvianočnú náladu preniesli aj na divákov.

Jana Kirschner sa nad informáciou o konci sveta tiež príliš nepozastavuje. Doma má vraj veľkého racionalistu a ten jej to údajne rýchlo vysvetlil. "On mi povedal, čo si sa zbláznila, nič sa nemôže stať," vysvetľuje speváčka.

Zaujíma ju skôr to, kde si v Londýne, kam letí deň pred Vianocami kúpi kapustu. "Ja som už zistila, kde pri nás v Londýne predávajú kapustu, takže idem na to," dodala. Vianočná kapustnica totiž musí byť tip top. Ako ju však pripraví zatiaľ tuší len veľmi okrajovo. "Vôbec neviem, ako sa kapusta varí, ale viem, že niečo sa s niečim zmieša, všetko sa tam nahádže a je to," popísala Kirschner.

Ďalším profíkom s neodškriepiteľným talentom je aj Richard Müller. Ten si dá dokonca záležať napríklad i na estetickej stránke rozhovorov, ktoré poskytuje. Za najkrajší priestor v hale, kde sa uskutočnil koncert považoval toaletu. "Ja si myslím, že výborne vyzerá. Preto som mal opticky veľmi kladný pocit," vysvetlil spevák.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie