Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Slávik 2012. Vyberte najlepší klip tohto roka!
Zdielať na
Hudba

Slávik 2012. Vyberte najlepší klip tohto roka!

Obľúbená anketa Slávik sa po roku vráti na obrazovky našej televízie. Od utorňajšej polnoci už beží hlasovanie v troch základných kategóriách - Spevák, Speváčka a Skupina. Režisér programu Jeffo Minařík sľubuje nadupaný program...

Môžete hlasovať aj o klip roka, ktoré prebieha na stránke huste.tv. Ako na to sa dozviete TU.

"Rokujeme s Monkey Business, Peter Bič Project mal prakticky svetovo úspešný hit, takže by som bol rád, keby sa oni objavili. IMT Smile minulý rok neboli na Slávikovi, lebo boli v Austrálii. Bol by som rád, keby vystúpili. Meky Žbirka mal 60 rokov tento rok, tak preňho chcem takú špecialitku," prezrádza režisér Minařík.

Na pódiu by sa mali objaviť ďalšie známe tváre a tie majú odovzdávať ceny v jednotlivých kategóriách. Hlasovať za svojich obľúbencov môžete prostredníctvom SMS správ či na internete TU! Ak sa chcete dostať na slávnostný večer, stačí si zaobstarať vstupenku...

Nuž a čo povestný koniec sveta? Režisér ráta s tým, že nenastane a záchranou pre všetkých budú astronauti. A práve dvaja z nich nás budú sprevádzať slávnostným večerom, budú vraj rozdávať aj vstupenky do rakety, ktorá po prenose opustí Zem!

"Som zvedavý, či ich ľudia spoznajú. Myslím si, že sú to dvaja talentovaní ľudia, ktorí ešte nemali taký veľký priestor, ako by mohli mať."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie