Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Z predavača megahviezda! Nekúpite rybu za libru?
Zdielať na
Hudba

Z predavača megahviezda! Nekúpite rybu za libru?

Volá sa Mohamed Nazir a zrejme o ňom ešte budete počuť. Tento chlapík je taký dobrý obchodník, že dokázal speňažiť aj svoj hudobný talent. A pritom len predával na trhu ryby!

Nazir sa do Británie presťahoval z Pakistanu pred štyrmi rokmi. Živil sa tým, že predával ryby na londýnskej tržnici Queen´s Market. Veľmi rýchlo však prišiel na to, že si zákazníkov musí niečím získať.

A tak si vymyslel pieseň One Pound Fish (Ryba za jednu libru), ktorá má veľmi chytľavú melódiu. Spieva sa v nej vlastne slále dokola to isté: Poďte sem, dámy. Poďte sem, dámy. Ryba za jednu libru. Pozrite sa, ryba za jednu libru. Veľmi, veľmi dobrá, ryba za jednu libru."

Piesňou sa ihneď preslávil. Ľudia na trh mnohokrát chodili len preto, aby sa s ním vyfotili prípadne si ho natočili na video a zavesili na internet. Nazir sa stal slávnym. Napokon, rôzne verzie novej "hitovky" už videlo niekoľko miliónov ľudí.

Netrvalo dlho a všimli si ho aj šéfovia nahrávacích spoločností. Nazir podpísal zmluvu na jedinú pieseň s Warner Music. Teraz dúfa, že si ňou zarobí viac ako na trhu. A nemá k tomu ďaleko. Veľa ľudí ho totiž v jeho snahe podporuje. Okrem fanúšikov sú to aj mnohé celebrity.

"Pieseň "Ryba za jednu libru" zmenila môj život. Som šťastný, nadšený a pyšný na to, že som mohol nahrávať v štúdiu," povedal BBc Nazir.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: YouTube, novinky.cz

Zdielať na

Najčítanejšie