Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Miro Žbirka oslávil šesťdesiatku koncertom
Zdielať na
Hudba

Miro Žbirka oslávil šesťdesiatku koncertom

Oslava životného jubilea Mira Žbirku bola skutočne veľkolepá a zapojil do nej aj fanúšikov. Známy slovenský spevák svoju 60-tku oslávil tak, ako sa na hudobníka patrí, koncertom. Ako však priznal, k narodeninám mu známi gratulujú už celý rok.

Tri hodiny notoricky známych piesní tohto fenomenálneho umelca. Narodeniny sa rozhodol Žbirka osláviť koncertom, ktorý predčil všetky očakávania. Zablahoželať mu okrem tisícov fanúšikov prišli aj jeho kolegovia. Na obrovskom pódiu plnom hudobníkov nemohol chýbať ani ďalší z jeho blízkych priateľov, David Koller.

Úsmev na tvári a energia, ktorou Meky zaplavil celý štadión, prezrádzali, že s oslavou, akú si naplánoval, bol po celý čas koncertu nadmieru spokojný. "Ja sa pripravujem vždy pár dní pred koncertom a potom tam vždy vybehnem ako nejaký pripravený hokejista - Šatan," skonštatoval s úsmevom.

David Koller Mekyho pozná ako priateľa už viac ako 20 rokov, sú však i ľudia, ktorý si na presný čas už ani nepamätajú. "Jedine som si istý, že to nemôže byť viacej, ako je náš vek, ale inak je to dosť dlho," povedal Laco Lučenič. Rovnako dlho je už Meky aj na hudobnej scéne. "On podľa mňa by mohol byť, keby nespieval, tak veľmi dobrým futbalistom," uzavrel Janko Lehotský.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie