Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Rapper Rytmus (35) neznáša zimu. Na koncerte sa zahrial hudbou
Zdielať na
Hudba

Rapper Rytmus (35) neznáša zimu. Na koncerte sa zahrial hudbou

Len v sobotu začalo pod Tatrami snežiť a my sme už na svahu stretli prvých snehuliakov. Otvorenie zimnej sezóny v Jasnej si totiž nechcel nikto nechať ujsť!

Našim celebritám ale niečo chýbalo. Na lyžovačku bez lyží? "Lyže mi nespomínajte, lebo s manželkou sme sa hádali už o stredy, či si máme zobrať lyže, alebo nie. Teraz ďalšie 4 dni budem počúvať, že mali sme si zobrať lyže," hovorí herec Andrej Bičan. Pohodlne s telefónom a diárom v ruke sa však ako veľkopodnikateľ na vrchol svahu odviezol Peter Sklár.

Po poriadnom vymrznutí sme sa prišli zohriať do príjemného baru, kde sme s pohárikom v ruke stretli aj Helenku Vondráčkovú. Tá sa do Tatier nedopravila nijak inak, ako súkromným lietadlom. A na letisku ju už čakala pripravená helikoptéra. Takoto prepravovaná sa musí cítiť ako naozajstná princezná. "Cítim a aj keď už som skôr taká princezná v rokoch, skôr taká staršia kráľovná, tak že stále je záujem zo strany publika," hovorí speváčka.

Aké by to bolo otváranie sezóny, keby sa k večeru poriadne nezažúrovalo. Ani niekoľko stupňov pod nulov hudobníkom neprekážalo. Anitu Soul po celý čas údajne hriala láska k hudbe. "Určite ma zahriala. Keďže mi vypol ohrievač, tak to bolo jediné možné energické niečo, čo ma zohrialo," vysvetlila.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie