Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Seal (49) nevystrčil počas dvoch dní ani päty z apartmánu
Zdielať na
Hudba

Seal (49) nevystrčil počas dvoch dní ani päty z apartmánu

Britský soulový spevák Seal sa po siedmych rokoch vrátil na Slovensko. Celé dva dni pred koncertom bol zatvorený vo svojom luxusnom hotelovom apartmáne a nevychádzal von. Nejedol a nepil nič, čo nemalo punc bio stravy. Ďalšou jeho podmienkou bol špeciálny odšťavovač. Varil si bio čajík a od personálu žiadal šesť obrovských šálok. Nezdá sa vám ten chlap divný?

Prísne chránený pred zrakmi novinárov sa spevák ubytoval v luxusnom hoteli na brehu Dunaja, kde si užil deň voľna. "Chcel od nás len organickú stravu, organické ovocie, organické jedlo vo všeobecnosti, potom mal požiadavku mať na izbe odšťavovač na citrusové plody, taktiež, to už je z iného súdka, chcel veľa vešiakov, či už drevených alebo hodvábnych a taká zaujímavosť je, že chcel 6 veľkých šálok na kávu, takých tých amerických veľkých šálok na kávu," povedala hovorkyňa hotela Kompinski Katarína Ferenčíková. 

Introvertne pôsobiaci umelec sa podľa našich informácií ani len nepohol z izby. Stravu i nápoje mu nosili čašníci výlučne na izbu, z ktorej mal výhľad na Dunaj. Stravoval sa veľmi zdravo a ľahko. Na večeru si dal napríklad zeleninový šalát s kuracím mäsom. Na všetkých vo svojom okolí však pôsobil veľmi príjemným dojmom.

"Dokonca si vypočul aj zvukovku predskokanky Celeste, čo umelci zvyčajne nerobia," hovorí zástupkyňa organizátora koncertu Zuzana Habadaszová. Zoznam požiadaviek mala k dispozícii aj organizačná agentúra. Okrem organického ovocia museli pre speváka pripraviť do šatne napríklad aj toto: "Chcel tam vonné sviečky z eukalyptu a on je strašne na organickú výživu a organické potraviny," dodáva Habadaszová.

Seal si tak potrpí na životosprávu a zdravý spôsob stravovania, že si vraj sám pripravuje špeciálny prečisťovací výživový koktejl z limetiek a citrónov. Možno práve preto potreboval mať v šatni odšťavovač, ostrý nôž a kajenské korenie. "Bohužiaľ sme mu zabezpečili javorový sirup bio, ale nemal B kategóriu, tak povedal, že ho to teší, ale že ho nevyužije," dodala zástupkyňa organizátora.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie