Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jozef Pavlusík (24). Prvý rozhovor po výhre 100 000 €
Zdielať na
Hudba

Jozef Pavlusík (24). Prvý rozhovor po výhre 100 000 €

Jozef Pavlusík stojí pevne nohami na zemi. A pritom má talent, ktorý mu závidia mnohí. Ľudom svojím spevom doslova vyráža dych. A preto sa právom stal víťazom tretej série Česko Slovensko má talent 3. Zavítal aj do štúdia Novín TV JOJ o 12-tej.

"Nečakal som, že sa dostanem do semifinále, nieto ešte do finále," hovorí skromne mladý automechanik. Na kasting vraj prišiel v šľapkách, tričku a kraťasoch preto, že bolo teplo a pretože sa necítil, žeby bol veľkou hviezdou. "Človek sa učí na vlastných chybách. Ja som toho živým príkladom," prezráda aj to, prečo nedokončil školu. Stále pracuje v auto umývarke, no prvoradé je pre neho teraz konzervatórium.

Nádejný spevák si zo súťaže odnáša stotisíc eur a cestu okolo sveta. Priznal, že ešte nevie, čo s výhrou urobí. "Viem ale, že časť peňazí investujem do hudby," povedal. Vraj do poslednej chvíle neveril, že súťaž vyhrá. "Venujem sa aj folklórnej hudbe, hrám na violenčelo," dodal. 

Ľudia ho na ulici vraj spoznávajú, fandia mu a držia palce. "Áno, stalo sa mi aj to. Pani za okienkom sa tak na mňa usmiala, keď som si kupoval lístok na vlak. A potom mi povedala, že mi drží palce. Bolo mi jasné, že ma spoznala," tvrdí. 

V minulých ročníkoch šou Česko Slovensko má talent sa z víťazstva tešili kirgizský tanečník Atai Omurzakov a akrobati Dae Men.  Tentokrát to bol spomínaný Jozef Pavlusík, ktorý porazil favorizovaného Alexa Dowisa – maliara so svetlom.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie