Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Za Pátrovičovo (71) zlyhanie môže tentokrát orchester
Zdielať na
Hudba

Za Pátrovičovo (71) zlyhanie môže tentokrát orchester

Pán Pátrovič odišiel minulú nedeľu do šoubiznisovej večnosti. A to po spackanom vystúpení v šou Česko Slovensko má talent. Pravda je, že taká Lucka Bílá mu to predpovedala. On sa ale opäť vyhováral. Tentoraz na orchester.

Reakcie publika, ktoré pískalo pri vchádzaní speváka na pódium, mu vraj znemožnili podať na pódiu dobrý výkon. No nešlo mu to ani na skúške, kedy bolo v sále absolútne ticho. "Mohli by sme to ešte raz dať?" pýtal sa režiséra na skúške. Už v tejto chvíli si uvedomoval, že nepodal 100-percentný výkon, ako sľuboval.

Ani po druhej skúške spokojný nebol a ani za ten svet nechcel odísť z pódia. Až ho musel Jakub doslova vytlačiť. Nepodarená skúška ho tak vyviedla z miery, že ani svetlo kamery a mikrofón pod ústami ho nezaujímali. To sa nám ešte nestalo, aby odmietal rozhovor! "Ja nebudem hovoriť nič, ja musím skúšať. Pokiaľ to nezaspievam dobre, nepoviem nič," povedal spevák.

Problém bol podľa bývalého muzikanta v tónine, v ktorej orchester hral. "Lebo prakticky čo ja mám tuto nahraté, to ja vytiahnem bez problémov, ja si to prehrávam a tuto som to nevytiahol, tak niečo nie je v poriadku," vysvetľoval Pátrovič.

Ťažké je ulahodiť tomuto chlapovi! Veľmi ťažké. Členka orchestra, Tatiana, sa s ním napokon dohodla, že to zahrajú ako bude on chcieť a celá situácia sa upokojila. Veľmi mu to však nepomohlo. Svoje životné vystúpenie pokazil na celej čiare. "Nebola to moja chyba a Lucka aj Dejdar ma ohodnotili zle," dodal.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!


Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie