Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Richard Müller (51) v Paneláku. Kšefty s Maslákom...
Zdielať na
Hudba

Richard Müller (51) v Paneláku. Kšefty s Maslákom...

V poslednom čase sa to hosťami v seriálovom Paneláku len tak hemží. Ani tento týždeň to nebolo inak. Už po druhýkrát prijal pozvanie spevák Richard Müller. A neprišiel len tak, na pľaci riešil veľkú vec!

Janko Koleník a Richard Müller sa stretli v bare Marylin. Pre Richarda to nebola prvá herecká skúsenosť. Pred kamerami svojho obľúbeného seriálu už raz stál. "Hral som sám seba a to je také. Jednoducho som rozprával slová a vety, ktoré by som ja, ako Richard  Müller, odpovedal na kladené otázky," povedal spevák.

Potom priamo pred kamerami prebehol dialóg bez prípravy, v ktorom sa Müller a Maslák dohodli aj na tomto: "Ja vám to turné zaplatím!" A my už aj máme dôkaz, že to Maslák myslí smrteľne vážne! Na plagátoch v Bratislave už teraz žiari jeho značka.

A zaspievať by si s ním mala Mirka Partlová. V predchádzajúcich sériách Paneláku Angie dokonca nahrala album, takže zaspievať jednu pesničku na koncerte by pre ňu nemal byť problém. Ešte predtým, ako sa toto celé naozaj stane, treba vybrať pre Angie, teda Mirku, pieseň a naskúšať ju s Richardovou kapelou.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie