Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Speváčka Eva Máziková (63) je rozvedená! Muža občas zbije
Zdielať na
Hudba

Speváčka Eva Máziková (63) je rozvedená! Muža občas zbije

Vedeli ste, že Eva Máziková je rozvedená? Táto informácia šokovala aj nás. Dokonca sa nám podarilo vypátrať jej prvého manžela. Ten sa druhýkrát oženil, ale s Evou má stále dobré vzťahy. Krach priznala aj samotná speváčka a navyše nám prezradila recept ako na mužov .

Eva je síce rozvedená, ale len fiktívne. Aby sme to uviedli na pravú mieru Eva Máziková stvárňuje rozvedenú manželku v seriálovom Paneláku. "V podstate to som ja. Čo budem hovoriť, len musím určitý text hovoriť. Ja som rozvedená manželka, ktorá nechala na Slovensku rodinku zobrala si nejakého prachatého Rakúšana," opisuje speváčka.

Z tejto príležitosti sa speváčka veľmi teší. Akurát s jej dikciou, alebo teda rýchlym jazykovým prejavom nastal trošku problém. "Pre mňa je to niečo nové, lebo ja rada kecám a viem veľa kecať, ale teraz som sa dopočula, že ten ktorý prekladá do posunkovej reči nestíha," tvrdí Máziková.

Podobnosť tejto postavy s reálnou osobou, a teda Evou Mázikovou nie je náhodná. Speváčka sa síce dobre vydala, aj žije v zahraničí, ale nikdy nebola rozvedená, hoci zasnúbená bola niekoľkokrát. A rozviesť sa so svojim zákonitým ani nechystá. Už 40 rokov ju to s jedným mužom baví. A tak sme z prostorekej  Evy páčili recept ako to možno s chlapom tak dlho vydržať. 

"On je ten kľudnejší, ja hovorím, že v manželstve musí byť ten jeden pekný a ten druhý inteligentný, ale sa musíš rešpektovať," dodala. Tri, štyri dni mimo domu robia vraj zázraky. Teraz však bola Eva Máziková pre pracovné zaneprázdnenie z domu dlhšie - až 11 dní. Takto dlho bez svojho mužíčka vraj ešte nikdy doteraz nefungovala. "To je už trošku dlho, hovorí že je ticho doma. Treba každému nechať priestor, lebo každý je osobnosť," hovorí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie