Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Exkluzívny rozhovor! Depeche Mode sa chystá do Bratislavy
Zdielať na
Hudba

Exkluzívny rozhovor! Depeche Mode sa chystá do Bratislavy

Zdroj: ISIFA

Nikdy neviete, aké prekvapenia vám život pripraví. Ani kameramani Roman a Marcel, dvaja veľkí jojkárski depešáci, pred časom netušili, aký veľký trip na nich čaká. V utorok skoro ráno ale nastúpili do lietadla, smerujúceho do Paríža, aby sa stretli so svojimi idolmi. S Depeche Mode!

"Stretli sme sa s dvoma členmi Depeche Mode, Daveom Gahanom a Martinom Goreom, s ktorými sme mali tú česť urobiť rozhovor a bolo to úžasné," pochvaľuje si brand manažér Roman Neuschl. Skupina novinárom v Paríži oznámila, že na jar budúceho roka vyrazia na turné. Pri svojich potulkách Európou navštívia aj Bratislavu!

"Rád chodím na nové miesta a keď som tu (v Bratislave) bol pred rokmi so svojím sólovým projektom, zistil som, že tu máme veľa fanúšikov. Koncerty s Depeche Mode to iba potvrdili, preto sa k vám radi vrátime opäť," sľúbil Gahan.

"Som si s Martinom a Daveiom podal ruku a to je taký pocit, vieš, poviem to tak, už som možno starý, napriek tomu to bol taký pocit... Ako keby som mal 15-16 rokov," usmieva sa kameraman Marcel Tomaškovič.

Dave Gahan sa dokonca vyjadril k možnej spolupráci s bývalým členom Alanom Wilderom. "Keď bol Alan v kapele, dal jej základ, pomohol nám ako kapele vyrásť hudobne a objavil nové spôsoby tvorby. Alan bol strojcom zvuku Depeche Mode až do momentu, kým odišiel. Neviem, či sa to dá ešte zopakovať. Minulosť je minulosť." Nuž a my len pripomíname, aby ste nezabudli prísť na koncert už 25. mája! Stretneme sa v Bratislave na štadióne.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie