Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tanečníčka Esther (21) vyrazila porotcom ČSMT dych
Zdielať na
Hudba

Tanečníčka Esther (21) vyrazila porotcom ČSMT dych

Nedá nám nepristaviť sa pri dvoch súťažiacich šou Česko Slovensko má talent. Ich vystúpenia totiž spôsobili, že Jaro Slávik prvýkrát vyhlásil, že je unesený vystúpením súťažiaceho. Martin Dejdar stratil slová a Lucka Bílá kričala od radosti. Zoznámte sa s tanečníčkou Esther s kamarátkami a maliarom Alexom...

Esther Lubadika sa síce narodila v Angole, no žije v Česku už 19 rokov a inak ako Češka sa ani necíti. Exotická kráska si na prvé tri roky svojho života v rodnej krajine nemôže pamätať, pozná ich iba z rozprávania rodičov. "V Angole bola vojna, tak rodičia utiekli sem. Neviem, prečo si vybrali rovno Česko," rozpráva Esther. Svoj divoký temperament však nezaprie, študuje muzikálové herectvo.

Esther má hlas, vizáž, vie sa hýbať, dokáže sa predať... Dokonalá hviezda! A keďže do súťaže pôvodne ísť ani nechcela, našťastie zasiahli jej najbližší! "To bol skôr nátlak okolia. Esther, máš talent, choď. Tak som si povedala, že ak mám ísť, tak jedine s niečím novým. Tak som spojila tanec so spevom." A dobre spravila.

Bez dychu ostali porotcovia aj pri vystúpení 33-ročného Alexa Dowis. Európsku premiéru kreslenia svetlom si vychutnal na talentovom pódiu, pripravoval sa totiž doslova roky! A ako spravil to, že na čudnej doske zhmotnil Michaela Jacksona, ktorý sa v momente rozsvietenia lámp stratil?

"Túto technológiu vyvíjam nejakú dobu, rádovo 3 roky a je to fenomén, nikde som to nevidel, nikde som sa s tým nestretol," pochválil sa Alex, no viac neprezradil. Alex má špeciálne nacvičený každý jeden pohyb pred fluorescenčnou doskou. Presne vie, kedy má kam zasvietiť, ako silno a ako presne. To je technológia. A určite aj talent...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie