Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Spevák Peter Nagy (53) to vo Vysokých Tatrách roztočil!
Zdielať na
Hudba

Spevák Peter Nagy (53) to vo Vysokých Tatrách roztočil!

Poriadnu dávku energie dostali fanusikovia Petra Nagya. Ten totiž roztancoval cele Tatry! Zdá sa, že tak, ako nestarne on, nestarnú ani jeho hity! Na mnohé si určite spomínate i vy.

"Ja viem, že to znie ako fráza, ale prvých 30 rokov je najhorších. Budúci rok má Indigo 30 rokov, potom to už pôjde ako po masle," tvrdí spevák.

Evidentne si svoje pôsobenie na hudobnej scéne užíva. Ani po dlhých rokoch v tomto biznise však nemá žiadne hviezdne maniere a aj na otázky týkajúce sa jeho súkromia vedel vtipne reagovať. A tak sme sa napokon nič nedozvedeli.

Peter je jednoducho veselá kopa. "Musím sa tešiť zo života, ale najväčšou odmenou pre mňa je to, keď strhnem publikum," vysvetlil vzápätí." Spevák si užil svoj koncert v nádhernom hoteli a podľa jeho slov to bude jeho ďalšia dovolenková destinácia. "Bol som vo fitku - to je taká krásna nezmyslená vec," doplnil.

A Peter poctivo cvičí. Pre srandu však určite nie. Pódiové kreácie mu dávajú poriadne zabrať. Byť hodinu a pol vo "švungu" je náročná disciplína, ale ani fanúšikovia sa nedali zahanbiť. Na Petra Nagya čakali ešte hodinu po jeho koncerte. "Načakal som, že v takom komornom prostredí, bude také spontánne publikum," dodal.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie