Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Paparazzi v akcii. Chaka Khan (59) je už na Slovensku
Zdielať na
Hudba

Paparazzi v akcii. Chaka Khan (59) je už na Slovensku

Nazývajú ju kráľovnou funky. So spevom začala v sedemdesiatych rokoch ako speváčka v skupine Rufus a o desaťročie neskôr už zbierala ceny za sólovú kariéru. Legendárna speváčka Chaka Khan v pondelok podvečer zavítala do Bratislavy. Krátko po príchode sa jej hneď stala malá nehoda.

Najprv prišli kufre. batožina, ktorú poslíček vykladal z auta napovedala, že Chaka Khan neprišla do Bratislavy sama. Netrvalo dlho a pred hotelom zaparkovali dva mikrobusy. Za zvukov hlasnej hudby z nich vystúpili členovia kapely. "Vždy je to takto, hudbu potrebujeme k životu. Je to nikdy nekončiaci žúr," opisuje život kapely jej člen.

Hlavnú hviezdu priviezla elegantná čierna limuzína. S čiernymi okuliarmi no s úsmevom na tvári vystúpila a pritrafila sa jej malá nehoda. Roztrhla sa jej taška. Členovia kapely hneď pribehli na pomoc a drobnosti, ktoré sa rozkotúľali po zemi pomáhali pozbierať. Maličká nehoda ju však vôbec nerozhodila. "Konečne sme tu. Bol to veľmi dlhý let, ale som šťastná, že tu môžem byť. Cítim sa tu ako doma, milujem túto časť sveta," uviedla Chaka Khan. A rovnako miluje aj svojich fanúšikov. Nechcela nám prezradiť, čo si pre nich pripravila no naznačila, že jej stredajší koncert, bude úžasná šou.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie