Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Helena Vondráčková (65). Toto je môj elixír mladosti
Zdielať na
Hudba

Helena Vondráčková (65). Toto je môj elixír mladosti

Helena Vondráčková je už dlhé roky stálicou hudobnej scény na V Čechách i na Slovensku. 65-ročná speváčka je na roztrhanie. Posledné mesiace má totiž práce vyše hlavy a jej kalendár koncertov je tak plný, že sa nestíha premiestňovať z miesta na miesto.

Pre speváčku, ktorá sa pohybuje v tejto brandži viac ako 50 rokov je to už celkom náročné. Aj preto sa rozhodla, že najlepší spôsob prepravy bude lietadlo. "V poslednej dobe to býva častejšie a častejšie. Nie že to bolo zrovna moje hobby, ale ten let bol príjemný a nebol žiaden problém. Tu bolo krásne počasie, takže to bolo fajn," hovorí Vondráčková.

Mať celé lietadlo iba pre seba je dozaista veľmi príjemné. Určite príjemnejšie ako nekonečná cesta autom, v lepšom prípade sedenie v ekonomickej triede na palube štandardného lietadla. Malé, súkromné lietadlo však má aj svoje nevýhody. Pre niekoho môže byť príliš malé. "Tak klaustrofóbiu určite nemám a netrpím ani v malom lietadle. Skôr to malé lietadielko je viac háklivé na vietor a také výkyvy a turbulencie, takže tam to človek cíti viac," tvrdí Vondráčková.

Pri všetkom zhode 65-ročná speváčka vyzerá stále oddýchnuto a sviežo. Na krásu má aj táto nestarnúca speváčka niekoľko receptov. Podľa jej slov je najdôležitejší spánok a ten si dopraje. "Tak ja osem hodín a to je pre mňa ideálne. Ale nie vždy sa to podarí samozrejme..." dodala Vondráčková.

Speváčka si veľmi rada dopraje aj poriadnu dávku športu. Miluje tenis. K nemu pridá drahú kozmetiku, masáže a lásku. To je vraj dokonalý elixír na večnú mladosť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie