Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Rihanna (24) si ako poctu babke dala na hruď vytetovať bohyňu Izis
Zdielať na
Hudba

Rihanna (24) si ako poctu babke dala na hruď vytetovať bohyňu Izis

Barbadoská speváčka Rihanna sa rozhodla nezvyčajným spôsobom vzdať hold svojej nebohej starej mame, ktorá opustila tento svet v júli po dlhom boji s rakovinou. Na hruď si totiž dala vytetovať egyptskú bohyňu Izis.

O fotografiu nového tetovania aj s komentárom venovaným starej mame sa podelila so svojimi fanúšikmi a fanúšičkami prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Hlava bohyne je medzi speváčkinými prsiami a jej krídla s rukami sú priamo pod nimi. Pre Rihannu je to už 18. tetovanie.

Okrem iného má na stehne pištoľ, kríž na kľúčnej kosti, notu na členku, symbol znamenia rýb za pravým uchom či slovo love /láska/ na ľavom prostredníku. Rihanna, vlastným menom Robyn Rihanna Fenty, sa z rodného Barbadosu do Spojených štátov amerických presťahovala ako 16-ročná s cieľom rozbehnúť hudobnú kariéru.

V roku 2005 uzrela svetlo sveta jej prvá štúdiovka Music of the Sun, s ktorou sa rovnako ako s ďalšími piatimi prebojovala do prvej desiatky albumového rebríčka Billboard 200. K najväčším hitom 24-ročnej speváčky patria skladby SOS, Umbrella, Don't Stop the Music, Russian Roulette, Disturbia, Rude Boy, Only Girl (In the World), What's My Name?, S&M, We Found Love či Where Have You Been. Je držiteľkou piatich cien Grammy, 18 Billboard Music Awards, piatich American Music Awards, dvoch Brit Awards, troch MOBO Awards a desiatok ďalších ocenení.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie