Jasno
22°
Bratislava
Vladislav
25.9.2024
Brutálna rana! Českú speváčku si nevzal ani po 27 rokoch, s frajerkou šiel pred oltár po pár mesiacoch!
Zdielať na

Brutálna rana! Českú speváčku si nevzal ani po 27 rokoch, s frajerkou šiel pred oltár po pár mesiacoch!

Archívne video

Minulý mesiac šokovala speváčka Anna K. (59) priznaním, že sa rozišla s dlhoročným partnerom Tomášom Varteckým (54). Jej fanúšikovia pritom očakávali, že sa konečne uskutoční ich plánovaná svadba. Zatiaľ čo sa ona z toho načas psychicky zrútila, on sa predvádzal na sociálnej sieti s novou ženou po svojom boku, s ktorou sa mal zasnúbiť už dva týždne po ich zoznámení. Cez víkend si ju už vzal aj za manželku.

​Tak, ako dopadol 27 rokov trvajúci vzťah Anny K. a Tomáša Varteckého, si to nikto z jej fanúšikov iste nepredstavoval. Pritom ešte na jar vyzeralo, že sa konečne dočká aj svadby, keď sa priznala, že jej dal Tomáš snubný prsteň. "Áno, dostala som nejaké prstene. Strunu od gitary, ktorú zmotal. Ale potom sa ešte vypravil do Parížskej pre Cartiera,"povedala so smiechom v relácii 7 pádů Honzy Dědka. Vraj by chcela stihnúť svadbu ešte do svojej šesťdesiatky. Namiesto toho prišiel rozchod.

Jedna z najnovších piesní Anny K. bola venovaná jej vzťahu s Tomášom, to ešte netušila, ako sa to skončí:

Vartecký s jeho čerstvou manželkou:

Instagram/TV

Vo svojom dlhom príspevku na sociálnej sieti začiatkom augusta speváčka uviedla, že "urobila všetko, čo mohla", aby "zvládala mnoho nástrah, ktoré im pripravil život", ale "nakoniec som boj za náš vzťah musela prvýkrát vzdať". Popriala Tomášovi v živote "šťastie a pokoj", o čo sa bude pokúšať aj ona. Ktovie, či je to ale tá správna cesta, ktorou sa vybral Vartecký, keď sa tak rýchlo oženil s Martinou Virák-Lipnicki, ktorú spoznal len pred pár mesiacmi v hoteli, kde pracuje ako upratovačka. "Zasnúbili sa asi dva týždne potom, čo sa spoznali," povedal dobre informovaný zdroj pre Blesk.cz a dodal, že Tomáš si chcel Martinu vziať čo najskôr.

Záber zo svadby:

Instagram/TV

​Čerstvá pani Vartecká ale zrejme Tomášovi spočiatku veľmi neverila. "Martina mala v tej dobe dokonca stále ešte priateľa a toho mala aj potom, čo sa už zasnúbila s Varteckým. Teraz už to je teda konečne expriateľ," doplnil zdroj pikantnú  informáciu s tým, že Tomáša odvtedy sprevádza na všetkých divokých žúroch. Ich sobáš sa uskutočnil cez víkend v Mečove na Náchodsku, kde mal gitarista svojho času bývať. Pár zvolil naozaj nezvyčajnú farbu na svoj veľký deň. Ona mala na sebe dlhé čierne šaty z konfekcie a tenisky, on zas čierne kožené nohavice a čiernu košeľu. Nuž, azda budú šťastní, na druhej strane, nedá sa v tejto situácii nesúcitiť s Annou K., ktorá Tomášovi venovala polovicu života a azda si takúto ranu tak skoro po rozchode nezaslúžila, zhodujú sa mnohí.

Trpké slová Anny po rozchode s Tomášom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANNA K. (@annak_official)

Najčítanejšie