Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gitarista Slash (47) pristihol svoju matku v posteli s Bowiem (65)
Zdielať na
Hudba

Gitarista Slash (47) pristihol svoju matku v posteli s Bowiem (65)

Bývalý gitarista americkej kapely Guns N' Roses Slash ako osemročný prekvapil svoju mamu a hudobníka Davida Bowieho pri ich milostných hrách. Jeho matka Ola Hudson, ktorá pred tromi rokmi zomrela, totiž v 70. rokoch navrhovala Bowieho kostýmy a vzájomne si padli do oka.

"Moja mama začala s Davidom najskôr profesionálne spolupracovať. Som si istý, že sa to začalo takto. Potom z toho vznikol nejaký záhadný románik," vysvetlil Slash pre austrálsku rozhlasovú stanicu Triple M. "Boli stále spolu. Raz som ich pristihol nahých. Niečo sa tam dialo, ale vtedy som tomu ešte nerozumel. Keď tak na to spomínam, už presne viem, o čo šlo," dodal.

Slash pôsobil v Guns N' Roses v rokoch 1985 až 1996. Následne sa venoval projektu Slash's Snakepit, ktorý založil ešte v roku 1994. Od roku 2002 do roku 2008 pôsobil v superskupine Velvet Revolver. Táto kapela vydala dva štúdiové albumy - Contraband (2004) a Libertad (2007).

Hudobník, známy svojimi tmavými kučeravými vlasmi a čiernym cylindrom, vydal predvlani debutový sólový album Slash (2010), na ktorom hosťovala Fergie z Black Eyed Peas, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Adam Levine z Maroon 5, Dave Grohl z Foo Fighters, Kid Rock, Andrew Stockdale z Wolfmother, Chris Cornell zo Soundgarden a Audioslave i jeho bývalý spoluhráč z Guns N' Roses Duff McKagan. V máji uviedol na trh druhú sólovú nahrávku s názvom Apocalyptic Love (2012). 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie