Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Valentín, romantika a erotika. Ako to robia celebrity...
Zdielať na

Valentín, romantika a erotika. Ako to robia celebrity...

Sajfa má ako inak plnú hlavu erotiky. Adela je na nehnuteľnosti. Janko Mečiar miluje techniku a Mirka Partlová zákusky. Ale to asi preto, že sa blíži Valentín – sviatok všetkých zaľúbených, a tak už teraz snívajú o prípadných darčekoch, ktoré by ich potešili.

Ak nechcete mať pokazeného Valentína a vyrobiť darčekové „faux-pa“ v podobe plyšových macíkov, či umelých ruží, stavte na TOP rady od TOP celebrít!

Adelu poteší aj bonboniéra

Adela odporúčila bonboniéru. Sajfu, ktorý sa zahral na investigatívneho novinára, však táto odpoveď neuspokojila! Je zamilovaný, tak chcel vysnoriť aj ďalšie nápady na valentínske darčeky.

Adela odporúča mužom, aby svoje polovičky potešili hocičím. "Ja si nepotrpím na nejaké hmotné statky, určite stačí milý úsmev, pohladenie, či pieseň...," skromne odpovedá moderátorka.

Mirka by rada toričku

Tipy na valentínske darčeky, ktoré ulahodia ženám, totiž ešte dá Mirka Partlová. "Možno keby niečo upiekli, nejakú tortičku v tvare srdca. Ja viem, že veľa chlapov nevie kresliť, tak či by vôbec vyzeralo ako srdce," zasníva sa herečka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie