Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Herečka Kamila Magálová (61) sa rozvádza!
Zdielať na

Herečka Kamila Magálová (61) sa rozvádza!

Herečke Kamile Magálovej a jej manželovi Slavomírovi definitívne stroskotalo manželstvo. Podľa denníka Nový Čas podali žiadosť o rozvod na Okresnom súde v Pezinku.

Štyridsať rokov tvorili harmonický pár, majú dve deti a spoločný hotel. Ten sa spolu rozhodli založiť vraj na prvom rande. Podľa denníka Nový Čas sa manželia Kamila a Slavomír Magálovci na podnikateľské aktivity pozerali rozdielne. Aj to je dôvod rozvodu tohto páru.

Informáciu o rozvode potvrdil denníku aj hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak: " Podanie vami uvedenými účastníkmi sa v registri konaní Okresného súdu Pezinok nachádza." Podľa slov Magálovej, tá by už bola rada rozvedená. "Však už je to dlhšie, ale ak je to tak, tak ja budem len potešená touto správou," uviedla známa slovenská herečka.

Nevera s Geišbergom (58)

Či k rozvodu manželstva, ktoré kedysi bolo veľmi harmonické, dopomohla aj Magálovej nevera, ťažko povedať. Tá sa prevalila minulý rok. Milostná aféra s hereckým kolegom Mariánom Geišbergom vzťahom však určite otriasla.

Kamilu Magálovú a Mariána Geišberga nachytal denník Nový Čas vo vrúcnom objatí v máji minulého roka. Obaja umelci sa stretávali tajne na odľahlých miestach parkoviskách po Bratislave.

Manželstvo utužoval najmä humor

Herečka Kamila Magálová sa rada smeje. Humor je súčasťou jej každodenného života a dokonca jej pomáha upevňovať si manželstvo. To im fungovalo najmä pre optimizmus a dobrú naládu.

Súvisiace články

Najčítanejšie