Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tehotenský boom. Herečka Stanková (32) ide rodiť!
Zdielať na

Tehotenský boom. Herečka Stanková (32) ide rodiť!

V slovenskom šoubiznise nastal tehotenský boom. Budúcimi mamičkami sa stanú Petra Polnišová, Betka Stanková či Romana Škamlová. Pozrite sa s čím musia zápasiť počas tehotenstva...

Slovensko zažíva baby boom. Okrem našej televízie, kde na svojich potomkov čaká až päť mamičiek si radostné očakávanie užívajú aj modelka Romana Škamlova či herečky Betka Stanková a Soňa Harčár Petrillová.

Ako malá slonica

Herečka zo seriálu Panelák Betka Stanková tvrdí, že si počas tehotenstva prešla všetkým, čo k tomu patrí. Vracanie, nechute a vône ju sprevádzali veľmi často. Od šiesteho mesiaca sa cítila veľmi dobre. Podľa jej slov to bol najlepší mesiac, ktorý prežila. Teraz sa už len plní. "Ja myslím, že ma pochopia ľudia, ktorí si tým prešli. Cítim sa ako taká mala slonica," tvrdí Betka.

Škamlová to už chce mať za sebou

Modelka Romana Škamlová bude mamičkou už čoskoro. Šťastná budúca mamička bude mať dievčatko a vybrala jej meno Sára. Od momentu, kedy bude držať Sáru v náručí, ju delí len niekoľko dní. "Už by som to naozaj chcela mať za sebou, lebo tých deväť mesiacov je naozaj dlhých," povedala Škamlová.

Pichlová má najlepšie bábätko na svete

"Ja musím povedať, že moje bábätko je asi najlepšie bábätko na svete, pretože od začiatku som nemala žiadne problémy," pochvaľuje si Soňa Harčár Petrillová, známa ako Pichlová z Paneláku. Pôrod nie je práve najľahšia vec v živote ženy a oporou na pôrodnej sále by mali byť partneri.

Soňa Petrillová bude mať svojho muža pri sebe. Rodiť bude cisárskym rezom. "Bude pri mne. On sa bojí viac ako ja. Má také posledné týždne, že čo bude robiť, či áno či nie. Ale mne by bolo príjemné, keby tam bol," uviedla Soňa.

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie