Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Playmate Mináriková (27) zanedbala starostlivosť. Prišla o bujnú hrivu
Zdielať na

Playmate Mináriková (27) zanedbala starostlivosť. Prišla o bujnú hrivu

Prišla o svoju korunu krásy! Jana Mináriková zmenila svoj image, no tentokrát preto, že musela. Osudným sa jej v tomto prípade stalo predĺženie a zahustenie vlasov, ktorých zväzky sa dajú kúpiť v salónoch krásy. Iné krásky zo slovenského šoubiznisu však na túto skrášľovaciu metódu nedajú dopustiť.

Metóda zahusťovania a predlžovania vlasov je veľmi populárna u mnohých dám. Tento "zlepšovák" však po niektoré z nich taja. Iné svoje zmeny krátkych a dlhých účesov jednoducho neskrývajú. Modelka Jana Mináriková toto skrášľovanie podstupuje už niekoľko rokov." Myslím si, že dlhé krásne vlasy sú symbolom ženy rovnako ako prsia a chýbajú im. Naozaj si viac verím, keď mám krásne dlhé vlasy," povedala Mináriková. 

Pohľad do zrkadla ju takmer rozplakal

pred niekoľkými mesiacmi ju však pohľad do zrkadla takmer rozplakal. Jej nádhernú dlhú hrivu si musela ostrihať. Zlým ošetrením totiž mala dlhú blonďavú hrivu domotanú a je si sama sebe na vine. "Najväčší šok bol, keď sa tie vlasy dali dole a ešte vytrhali aj moje, tak som z toho bola dosť nešťastná," dodala Mináriková.

Kratšie vlasy, ťažšia úprava

Modelka priznáva aj to, že s krátky účesom má oveľa viac starostí. "Je to tak, že kratšie vlasy sa upravujú ťažšie. Je to náročnejšie," povedala modelka. Aj preto Jana pripúšťa fakt, že už onedlho sa k dlhým vlasom opäť vráti. Podľa jej vlastných slov si totiž pripadá oveľa atraktívnejšia a mladšia.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie