Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Playmate Mináriková (29) do Afriky. Keňa je na juhu, opálim sa
Zdielať na

Playmate Mináriková (29) do Afriky. Keňa je na juhu, opálim sa

Jana Minariková sa pripavuje na veľký výlet do Afriky. No aby sme boli spravodliví - cieľ cesty je vskutku šľachetný. Rozhodla sa, že tam bude užitočnejšia a svojou troškou pomôže deťom v núdzi! Nám prezradila, že lodičky má už zbalené!

Janka Mináriková balí kufre a odchádza do Afriky. Možných nástrah sa vôbec neobáva a to vraj preto, že je veľmi dobre informovaná. "Ja som počula, že v Afrike nie sú väčšinou levy. Čo som sa dočítala, je to na juhu Afriky- v Keni. Nairobi," vysvetľuje.

Trošku si to pomýlila

Keňa sa síce nachádza na východe Afriky a nie na juhu, ale Janka aj tak lietadlo pilotovať nebude, takže sa snáď nestratí. Dôležitejšie je, že miluje divoké šelmy. Na nezabudnuteľnú blondínu by bola určite hrdá aj Brigitte Bardot. Pred kamerou si so zvieratami naozaj rozumela.

Jašteričky má rada

Janka sa nenechala zahanbiť a napriek tomu, že takéhoto chameleóna držala na "prsiach" poprvýkrát, na predavačku mala hneď dôležitú otázku a to, akého je pohlavia. Janka nemala problém ani s drsnejšími jašteričkami, ktoré si opať pritisla - kam inam - na svoju hruď.

Najviac sa bojí komárov

O niečo menšie skúsenosti, teda vlastne žiadne, má s operencami. Tí sú jej síce sympatickí, avšak doma žiadneho ešte nechovala. Tigre, opice, plazy, rôzne exotické zvieratá...Nič však pre Janku nie je vačšou hrozbou, ako komáre.

V Afrike chce otvoriť sirotinec

Po čase sme sa dopátrali aj k tomu, akú misiu vlastne výstredná Janka ide do Afriky splniť. "Idem filmovať detičky, ktoré žijú v slamoch a žijú v ťažkých podmienkach a idem ich podporiť. Podporím ich tak, že im donesiem tričká a chcela by som tam v budúcnosti otvoriť sirotinec," odvážne podotkla.


View Larger Map



Jana Mináriková_ide do Afriky_v bielom tričku

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie