Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ivana Šišková (28) z TOP STAR. Spojila veštenie aj akty
Zdielať na

Ivana Šišková (28) z TOP STAR. Spojila veštenie aj akty

Tak takto ju určite nepoznáte! Reč je o redaktorke relácie TOP STAR Ivane Šiškovej! Má totiž netradičnú záľubu - veštenie. No a odhodlala sa aj na naozaj netradičný krok. Nafotila umelecké akty!

Rada sa vŕta vo svete tajomna. To je Ivanin koníček. "Vyzerá to veľmi na vážno, ja asi končím ako moderátorka a redaktorka a stáva sa zo mňa veštica," zažartuje Ivana. Posmelili ju najmä pozitívne ohlasy od ľudí, ktorým veštila.

Šišková je reportérkou a moderátorkou jojkárskeho špeciálu o živote celebrít. TOP STAR sa vysiela každú nedeľu podvečer. VIAC INFORMÁCIÍ TU.

Odhalila telo...

Ivana sa nedávno rozhodla, že nafotí akty. Keď chúlostivé zábery uzreli svetlo sveta, nestratila nadhľad a prehovorila. O fotkách pre neznámeho...

"Každý si myslí, že ja som taká milá, dobrá, že som Ivanka anjelik. Ale ja taká nie som," prezradila nám o svojich pohnútkach Ivana. Počas dvoch rokoch sa jej totiž podarilo schudnúť neuveriteľných 10 kilogramov a na svoje štíhle telo si chcela zachovať pekné spomienky. A tak sa postavila nahá pred objektív.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie