Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rozlúčku s Petrom Končekom (†26) sprevádzali otázniky
Zdielať na

Rozlúčku s Petrom Končekom (†26) sprevádzali otázniky

Na cintoríne v Nových Zámkoch sa uskutočnil pohreb mladého speváka Petra Končeka (†26). Posledné zbohom mu prišli dať nielen jeho rodina či najbližší, ale aj fanúšikovia. Rozlúčiť sa s ním prišla i bývalá priateľka Marta Dvorská.

Peter Konček tragicky zahynul 6. januára, keď v požičanom aute nezvládol riadenie a nadránom vo veľkej rýchlosti narazil do stromu. Spolu s ním o život prišiel aj 19-ročný kamarát Mário.



Na cintorín v Nových Zámkoch mladému a talentovanému spevákovi prišli dať posledné zbohom jeho najbližší, kamaráti a jeho fanúšikovia. Peter sa zviditeľnil v speváckej šou a tak na cintorín zamierilo zhruba 500 ľudí.

Petra pochovali v bielej truhle

S Petrom Končekom sa okrem rodiny prišla rozlúčiť aj jeho bývalá priateľka Marta Dvorská, klavirista Richard Rikkon i speváci Peter Kotuľa, Martin Kelecsényi a Samuel Tomeček. Petra Končeka, známeho aj ako Black P, pochovali v bielej rakve. Na pohrebe zaznela aj jedna z jeho najobľúbenejších piesní I Believe I Can Fly od R. Kellyho.

Mladý spevák popri hudobných úspechoch, mal posledné obdobie svojho života aj opletačky s políciou. Nedávno ho novozámocká prokuratúra obvinila z vydierania, výtržníctva a ublíženia na zdraví. Peter Konček za svoje činy zaplatil najvyššiu daň.

tv joj

tv joj

noviny.sk

tv joj

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie