Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Reakcie na smrť Petra Končeka: Mal veľký kus talentu, je to tragédia!
Zdielať na

Reakcie na smrť Petra Končeka: Mal veľký kus talentu, je to tragédia!

Tragická smrť speváka Petra Končeka, ktorý dnes v ranných hodinách zahynul pri autonehode, otriasla aj jeho priateľmi a kolegami z branže.

Lenka Slaná: "Peťo bol súčasť finálovej jedenástky prvej Superstar, kde som sedela v porote. Strávili sme spolu takmer trištvrte roka vysielania a následného turné a potom sme spoločne produkovali jeho debutový album. V televíznom zákulisí patril medzi bavičov a šoumenov spomedzi tých jedenástich finalistov. Mal veľký hudobný talent a naša spolupráca a komunikácia bola vždy kamarátska. Je to tragédia, keď odíde taký mladý človek. Myslím na jeho rodinu a vyslovujem im úprimnú sústrasť."

Martin Kelecsényi: "Bol to veselý chalan plný života, hudobne nadaný a popravde som v šoku, lebo som nevedel, že sa mu stala taká hrozná vec. Úprimnú sústrasť jeho rodine."

Miro Jaroš: "Som v šoku. S Petrom sme neboli v kontakte. Pamätám si, že mal obrovský talent a šancu byť z nás najlepší. Vybral si však inú cestu. To, čo sa stalo je obrovská tragédia. Úprimnú sústrasť jeho blízkym."

Pavol Habera: "Neboli sme v kontakte, ale keď som ho spoznal pri prvej Superstar, bol to veľmi učenlivý, talentovaný a milý chlapec. Je škoda každého života, ktorý navyše vyhasne takto tragicky. Prajem rodine úprimnú sústrasť."

Peter Kotuľa: "S Peťom som naposledy volal pred troma mesiacmi. Je to naozaj nepríjemná správa, keďže som ho poznal veľmi dobre a boli sme dobrí kamaráti. Za čias Superstar sme boli skvelou partiou a on bol vždy ten, s ktorým bola zábava."

Tomáš Bezdeda: "Peťa si budem vždy pamätať ako vysmiateho, pozitívneho a dobrého chalana, s ktorým bola vždy zábava.“

Zdenka Predná: "S Peťom som nebola v kontakte. Je mi ľúto, čo sa stalo. Prajem rodine úprimnú sústrasť."

Peter Konček 2

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie