Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Svadby 2011: Stalo sa tento rok...
Zdielať na

Svadby 2011: Stalo sa tento rok...

Rok 2011 nebol len o nešťastných udalostiach, vraždách či lúpežných prepadnutiach. A hoci podľa numerológov nebol pre lásku práve tým najšťastnejším, zamilované dvojice na to nedbali. Uplynulý rok sa tak do historických análov zapíše ako rok kráľovských svadieb.

Kate & William

Na ani nie sekundový bozk od svojho vyvoleného princa čakala rovných osem rokov. Rozprávková svadba anglického princa Williama a dnes už vojvodkyne Catherine sa stala udalosťou roka nielen v Británii. Sledovali ju vyše dve miliardy ľudí po celom svete. VIAC TU.

Charlene & Albert

Juhoafrická plavkyňa Charlene Wittstock si na záletného monackého princa Alberta počkala rovné desaťročie. Pompézna svadba sa však takmer skončila fiaskom. Tesne pred sobášom sa totiž prevalila ďalšia nevera urodzeného záletníka. Kráľovský dvor však všetko poprel a 1. júla sa Charlene stala oficiálnou macochou pre troch princových ľavobočkov.

Cayetana & Alfonso

Rozhodne najbizarnejšou svadbou tohto roka je zväzok 85-ročnej španielskej vojvodkyne z Alby a jej o 25 rokov mladšieho milenca Alfonsa. Nekonvenčná vojvodkyňa v Španielsku patrí medzi najbohatšie ženy a chváli sa 44 šľachtickými a 150 dedičnými titulmi. Pre jej, v poradí tretiu, svadbu sa bola ochotná vzdať časti svojho majetku a nepočúvať ani rady svojich detí, či samotného kráľa Juana Carlosa, ktorý ju od tohto zväzku odhovárali.

Šeredová & Buffon

V stovežatej Prahe sa do chomúta po 6-tich rokoch spolužitia dostal taliansky reprezentačný futbalový brankár Gianluigi Buffon. Jeho vyvolenou sa stala česká top modelka Alena Šeredová. VIAC TU.

Vondráčková & Plekanec

Speváčka Lucka Vondráčková si zase zobrala hráča NHL Tomáša Plekanca. Hokejový princ ponúkol svojej vyvolenej aj slušné veno - jeho nový kontrakt na 30 miliónov dolárov. VIAC TU.

Sklovská & Lelkeš

Hneď začiatkom roka do manželstva vletela Sisa Sklovská a šéf komerčnej poisťovne Juraj Lelkeš. Po ročnom randení si svoje " áno" povedali v luxusnom kaštieli. Svadba ich stála podľa odhadov 20-tisíc eur. VIAC TU.

Misha & anulovanie

Manželstvo speváčky Mishy trvalo expresne. Tá sa rozhodla vziať si svojho  priateľa po 5 rokoch randenia.  A to rovno v New Yorku. Na svadbu za oceánom pozvali len zopár príbuzných. O pár hodín však speváčka sobáš expresne anulovala. Dôvodom malo byť zistenie, že v živote svojho vyvoleného nebola jediná.

Aneta Parišková & Mark Sedlmair

Osudová láska. Takto opisujú svoj kanadsko-slovenský vzťah moderátorka Aneta Parišková a jej priateľ Mark Sedlmair. Po júnovej svadbe prišla o dva mesiace ďalšia šťastná udalosť - narodenie synčeka Gabriela. VIAC TU.

Prehľad udalostí roku 2011 pokračuje zajtra časťou o zahraničných udalostiach roka.

SITA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie