Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Alessandra Ambrosio (30). Brazílska sexica čaká druhé dieťa
Zdielať na

Alessandra Ambrosio (30). Brazílska sexica čaká druhé dieťa

Jej postava láka pohľady nejedného muža. Ona je však aj matkou. A čoskoro dvojnásobnou. Reč je o Alessandre Ambrosio. Brazílskej topmodelke, ktorá vyfúkla aj flek Adriane Sklenaříkovej.

Alessandra čaká so svojím snúbencom Jamiem Mazurom druhé dieťa. Tvár kampane Victoria's Secret a podnikateľ spolu chodia šesť rokov. V auguste 2008 sa im narodila dcéra Anja Louise.

Hviezda bondovky

Modelka tento rok viackrát avizovala, že chce ďalšie dieťa. Pohlavie jej druhého potomka ani predpokladaný dátum jeho narodenia zatiaľ nie sú známe.

Ambrosio sa modelingu venuje od 15 rokov. Rodáčka z Erechimu je víťazkou brazílskej edície Elite Model Look. Po tom, čo sa objavila na titulke brazílskeho vydania magazínu Elle sa predstavila v reklamných kampaniach značiek ako Christian Dior, Giorgio Armani, Ralph Lauren či Prada a bola na titulkách magazínov Cosmopolitan, GQ, Harper's Bazaar, Marie Claire a Vogue.

Piata najbohatšia modelka

Modelka sa objavila aj v slávnom kalendári Pirelli a už od roku 2000 je súčasťou rodiny Victoria's Secret. Ambrosio si tiež zahrala v seriáloch Ako som spoznal vašu mamu, Vincentov svet a tiež v bondovke Casino Royale.

Magazín Forbes ju vo svojom ostatnom rebríčku najlepšie zarábajúcich modeliek sveta zaradil na piate miesto. Predbehli ju len Gisele Bündchen, Heidi Klum, Kate Moss a Adriana Lima.

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie