Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rytmus (34) priznáva. S Darou sa milujeme
Zdielať na

Rytmus (34) priznáva. S Darou sa milujeme

O tom, že speváčka Dara Rolins a rapper Rytmus tvoria pár, sa už vie nejaký ten piatok. Televízii JOJ sa oboch podarilo exkluzívne natočiť pri generálke šou Česko Slovensko má Talent. Tam Dara vystúpila spolu so spevákom Shaggym.

Obaja ukázali, že sa naozaj majú radi. Vrúcne objatia a bozky boli toho dôkazom. Ani jeden z dvojice však nechcel o ich vzťahu hovoriť. Štáb magazínu Topstar sa však s Rytmusom stretol. 

Patrik Vrbovský priznal, že je zamilovaný."No, šak to je jedno, že čo som, nebudem vám hovoriť. Čo vás do toho. Už určite vám budem hovoriť, do koho som zaľúbený a čo robím," tvrdí Rytmus.

Slovenský raper sa však o vzťahu s Darou jednoducho baviť neche. Vzťah však medializovať nechce. "A na čo, čo mám zavolať, že dojdite ma nafotiť, ako vychádzame z domu, alebo čo? Načo?"

Nikto nerieši, čo dokázal pre slovenskú hudbu

Najviac ho rozčuľuje, že posledné dni sa upriamuje pozornosť iba na jeho vzťah a nie na to, čo dokázal urobiť pre slovenskú hudobnú scénu. "Pôsobenie v šoubiznise určite nebudem zakladať na tom, s kým chodím a či som si prdol práve a či som si išiel kúpiť toto, alebo hento s Darou. Alebo kde sme boli, alebo z dovolenky fotky. To určite nie," reaguje Rytmus.

Na sociálnej sieti sa stihol zdôveriť s tým, že sú spolu už vyše dvoch mesiacov, že sa ako normálni ľudia bozkávajú, ba čo viac, i milujú. 

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie