Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Úspešná modelka Silvia Kucherenko (29) v spodnej bielizni...
Zdielať na

Úspešná modelka Silvia Kucherenko (29) v spodnej bielizni...

Najskôr zapĺňala titulné stránky novín hádkou s Adelou, teraz sa z bulváru usmieva v spodnej bielizni. Silvia Kucherenko rozhodne nezapadá prachom, práve naopak. Pripúšťa, že by nejaké to kilo pribrať mohla, ale vrásky si z rečí cudzích ľudí veľmi nerobí.

Napriek tomu, že sa Silvia vždy pýšila výbornou figúrou, dnes pripomína skôr 14-ročné dievčatko. Jej tenučké nohy a krivky, ktoré by ste hľadali na jej postave márne, sa spočiatku nepáčili ani jej manželovi. "Spočiatku to bral tak, že priber, ale teraz si už zvykol," priznáva Silvia.

Silvii by kilá neuškodili

Silvia si svoju podváhu uvedomuje. Súhlasí s tým, že pár kíl navyše, by jej určite neuškodilo. Napriek tomu, že sa napcháva sladkosťami aj o pol noci, kilá sa na ňu jednoducho nevedia prilepiť.

Jej krivky však nie sú na zahodenie. A to najmä v modelingovom biznise. Manekínky v jej veku už väčšinou odchádzajú do dôchodku. Silvia sa ale možno práve kvôli dokonalej postave môže popýšiť lukratívnymi ponukami.

Do erotických aktov by nešla

Úspechy v zahraničí sa jej nedajú odoprieť. Len nedávno totiž nafotila akty s Andym Rowom a ten je uznávaný medzi svetovými hviezdami. Ten nafotil album Celine Dion, Jennifer Lopez či Brada Pitta. Priznala, že do erotických aktov by nešla.

Najviac sa teší zo synčeka

Silvia sa v modelingovej brandži obracia ako ryba vo vode. Nestáva sa často, žeby sa dievča zo Slovenska dostávalo do rúk uznávaných fotografov a mala s nimi priateľské vzťahy.

Alexanderko je maminou prioritou číslo jedna. A za to, že ju sprevádza na každom fotení, si vyslúžil aj on bohatú odmenu. Tiež sa stal modelom známeho fotografa. Podľa Silviiných slov sa dá materstvo spojiť i s dokonalým výzorom.

Modelka Silvia Kucherenko_platika_prsia vonku

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie