Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Absurdná dražba. Predávajú smrteľnú posteľ Jacka!
Zdielať na

Absurdná dražba. Predávajú smrteľnú posteľ Jacka!

Posteľ, na ktorej naposledy vydýchol Michael Jackson, je na predaj. Dražiť sa však budú aj ďalšie osobné predmety kráľa popu. je ale televízny dokument amerických filmárov. Tí z lekára, ktorý je podľa súdu zodpovedný za spevákovu smrť, plánujú urobiť televíznu hviezdu.

Posteľ, v ktorej 25. júna 2009 naposledy vydýchol legendárny Michael Jackson, pôjde do dražby. Kráľovská posteľ zo spevákovho domu v Holmby Hills v Los Angeles bude jedným z predmetov dražby aukčnej siene Julien's Auctions naplánovanej na 17. decembra.

Záujemcovia si budú môcť kúpiť aj zrkadlo z Jacksonovej súkromnej kúpeľne, do ktorej nemal prístup nikto okrem speváka. Jeho súčasťou je aj odkaz, ktorý hudobník napísal pred svojim plánovaným, no nikdy neuskutočneným turné This Is It. Spoločnosť Julien's Auctions ponúkne i tabuľu s odkazom pre otca od jedného z detí Michaela Jacksona či nábytok a sošky z jeho domu.

Absurdností okolo Jacka však stále nie je dosť. Doktor Conrad Murray bude hlavnou hviezdou 50-minútového televízneho dokumnetu Michael Jackson a lekár. Celonárodne ho budú vysielať už v piatok.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie