Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kásne aj bez silikónov. Tieto Slovenky aj tak prerazili!
Zdielať na

Kásne aj bez silikónov. Tieto Slovenky aj tak prerazili!

Trend je jednoznačný. Ak chcete preraziť, musíte vyzerať! Týka sa to hlavne žien. Ale ani muži nesmú zaostávať. Bujné poprsie, výrazné outfity, provokatívne vystupovanie. To je vraj cesta, ako sa stať hviezdou. No nie vždy to tak musí byť. Neveríte?

Aj keď nemajú veľké prsia a nechodia sexy oblečené, aj tak prerazili v šoubiznise. Toto sú ony: speváčka Zuzana Smatanová, moderátorka Hana Gallová, speváčka Mária Čírová a herečka Mirka Partlová. Nenájdete na nich ani štipku silikónu či botulotoxínu. A napriek tomu sa im darí.

Mohla by to byť aj nuda

"Ja to neodsudzujem, ak to naozaj niekto potrebuje, či už po psychickej stránke alebo estetickej, tak prečo nie. Ja to zatiaľ nepotrebujem," hovorí herečka Mirka Partlová. "Zatiaľ stále odolávam a hovorím si, aj keby sme všetky vyzerali rovnako, možno by to bola napokon nuda," pridáva sa moderátorka Hana Gallová.

Pravidlá šoubiznisu sú kruté

Ak chcete preraziť, musíte dobre vyzerať! Byť sexy, byť žiadané, dokonale upravené, bezchybne nalíčené... A tak nečudo, že mnoho dievčat a žien si ochotne líha pod nôž chirurga s vidinou rýchlej a jednoduchej kariéry. Ony to neurobili.

Aj ony sa "vylepšujú"

Cítiť sa krásna a žiadaná je snom každej ženy a tak sa priznali, že k sexi výstrihom a dráždivým fotografiám dokážu vizážisti a stylisti pomôcť aj im. "Niekedy buď pomôžu vypchávky alebo Photoshop, tomu už nezabránim," vysvetľuje Mirka Partlová.

A prečo nie?!

Názory sa teda trošku líšia. Kým Zuzana ani Mirka by sa nikdy vylepšiť nedali, Hanka a Mária to v budúcnosti nevylučujú. A ktovie, možno aj ich prirodzenosť im pomohla odlíšiť sa z davu a preraziť v svete, ktorému každý vraví šoubiznis.

Mirka Partlová, Zuzana Smatanová, Hana Gallová, Mária Čírová

noviny.sk

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie