Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Lady Gaga (25) ovládla ceny MTV... a ohúrila kostýmom!
Zdielať na

Lady Gaga (25) ovládla ceny MTV... a ohúrila kostýmom!

Nebola by to zrejme Lady Gaga keby neprišla na odovzdávanie európskych hudobných cien MTV v štýlovom kostýme. Víťazstvom v 4 kategóriach patril včerajší večer práve jej. Naprázdno neodišiel ani Kanaďan Justin Bieber a Američan Bruno Mars.

Lady Gaga nezostala svojej povesti nič dlžná a obliekla sa do niečoho, čo vyzeralo ako obrovský kotúč z textilu. Tvár jej pritom zakrývala plechová miska. Podľa divákov MTV zaspievala speváčka najlepšiu pieseň (Born This Way), ku ktorej naviac natočila najlepší videoklip. Okrem toho zahviezdila aj ako najlepšia umelkyňa a ako speváčka s najväčším fanklubom.

Bieber (17) zase vyhral ako najlepší spevák v mužskej kategórii a taktiež si vyslúžil cenu ako najväčšia popová hviezda. Práve on na seba pútal po Lady Gaga najväčšiu pozornosť. Poprel, žeby čakal dieťa s istou Američankou.

Dve ocenenia si odniesol aj Bruno Mars ako najväčší nový objav, s najlepšou schopnosťou preraziť. Roková kapela Thrity Seconds To Mars bola vyhlásená ako najlepšia alternatívna skupina. Najlepším hiphoperom sa stal Eminem a najlepšou rokovou kapelou Linkin Park. Najlepšie živé predstavenia má zase Katy Perry.


   

Lady GaGa_MTV Music Awards_ocenenie

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie