Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lady Gaga zlodejkou! Ukradla peniaze na pomoc Japoncom
Zdielať na
TopStar

Lady Gaga zlodejkou! Ukradla peniaze na pomoc Japoncom

Speváčku Lady Gagu obvinili zo sprenevery peňazí na pomoc Japonsku. Zisk z predaja náramkov, ktorý bol pôvodne určený na pomoc zničenej krajine, sa minul svojmu cieľu a údajne sa celý do krajiny nedostal....

Krátko po nedávnom zemetrasení v Japonsku prišla Lady Gaga so špeciálnym návrhom. Vymyslela náramky s názvom "Modlíme sa za Japonsko", aby tak pomohla obetiam tragédie. Na tweeteri nabádala svojich fanúšikov na ich kúpu a sľubovala, že všetky peniaze pôjdu pomoc do Japonska.

Tento na prvý pohľad šľachetný čin sa, zdá sa, zmenil na krádež. Advokátska firma z amerického Michiganu totiž žaluje speváčku za spreneveru peňazí. Firma chce vysúdiť od hviezdy päť miliónov amerických dolárov, čo tvorí v prepočte približne 3,5 milióna eur.

Cena jedného náramku bola päť dolárov. Z toho vraj necelé 4 doláre boli údajne určené na dopravu a ďalších 60 centov predstavovala suma za daň. Advokátska firma namieta, že cena dopravy bola nadhodnotená. Tiež sa im nepáči, že speváčka nechce prezradiť, aká suma peňazí sa do Japonska dostala a či sa tak vôbec stalo.

Speváčka vraj svoj sľub, že všetky peniaze z náramkov pôjdu do Japonska nedodržala. Jeden z právnikov sa vyjadril, že prípad budú riešiť radikálnejšie, pokiaľ Lady Gaga nepoužije peniaze na charitatívne účely.

Splashnews

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie