Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Farmársky lov na nevesty. Už dnes večer o 21:15!
Zdielať na

Farmársky lov na nevesty. Už dnes večer o 21:15!

Dnes sa rozbieha dlho očakávané pokračovanie šou Farmár hľadá ženu. Prvá séria bola mimoriadne úspešná, pretože ponúkla vskutku nevídané veci. Ako bude vyzerať tá druhá? Na to sme sa spýtali riaditeľa vlastnej tvorby televízie JOJ Ivana Huljaka.

Piati farmári rôzneho veku a s rôznymi záľubami si vyberú z troch potencionálnych neviest! Práve dnes na JOJke štartuje druhá séria reality šou Farmár hľadá ženu.

"Nový farmár predstavuje akoby nadstavbu toho, čo sme už videli," vysvetľuje riaditeľ s tým, že sa máme určite na čo tešiť! Diváci budú prekvapení, pobavení aj šokovaní.

Bude tam napätie, zábava, emócia, jednoducho všetko! Ľudia sa po väčšine do relácie prihlásia sami, aj preto zrejme nebude o zábavu núdza. Títo farmári vlastne už vedeli, do čoho idú - majú teda výhodu oproti tým minuloročným. 

"Môžete sa tešiť aj na kolapsy," prezradil čo to z vysielania Ivan Huljak. Jedna z týchto fariem sa bude špecializovať na ekovýrobky. Ostatní farmári buď svoje polia zdelili, prípadne vybudovali vlastnými rukami.

Staňte sa fanúšikom rubriky "Farmár hľadá ženu" aj na Facebooku a vždy budete o krok vpred. Všetko podstatné sa dozviete TU.

Farmár hľadá ženu_logo_relácia

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie