Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Posledné okamihy života. Jackson blúznil o Prahe!
Zdielať na

Posledné okamihy života. Jackson blúznil o Prahe!

V stredu pokračoval súdny proces s osobným lekárom speváka Michaela Jacksona. Prítomní si vypočuli ďalšiu nahrávku, kde sa popová hviezda omámená silnými sedatívami zmieňuje aj o Prahe.

Jackson plánoval tesne pred smrťou vybudovať nemocnicu pre chudobné a choré deti. "Elvis to nedokázal, Beatles to nedokázali. Musíme byť fenomenálni," hovorí Jackson tichým, roztraseným hlasom. Spevák, známy svojím charitatívnym cítením, chcel vybudovať nemocnicu "pre milión detí, s kinom a s miestnosťou na hranie".

Spomenul aj detstvo a Prahu

"Budú si to pamätať väčšmi ako moje vystúpenia, ktoré budú deťom pomáhať. Mám ich rád, pretože sám som detstvo nemal. Cítim ich bolesť, dokážem im pomôcť. Boh chce, aby som to dokázal, Conrad," pokračuje.

V 40-minútovom predslove sa spevák zmieňuje aj o Prahe, kde vystupoval v roku 1996. "Nie je už nádej, žiadna nádej. Až ďalšia generácia zachráni našu planétu, keď začne... Potom si o tom pohovoríme. Spojené štáty, Európa, Praha. Moje deti, potulujú sa bez matky..." blúzni.

Ostro sledovaný súdny proces

Nahrávka pochádza z 10. mája 2009 z Murrayovho mobilného telefónu. Vyšetrovateľom slúži ako dôkaž, že lekár vedel o silných účinkov liekov. Conrad je obvinený z neúmyselného zabitia speváka Michaela Jacksona. Činu sa podľa vyšetrovateľov dopustil, keď podal v lete 2009 popovej hviezde smrteľnú dávku anestetika propofol. Hrozia mu 4 roky väzenia.

Spevák Michael Jackson_ vystúpenie_koncert

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie