Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Michael Forever - NAŽIVO v sobotu na JOJ PLUS!
Zdielať na

Michael Forever - NAŽIVO v sobotu na JOJ PLUS!

Po hokejistoch NY Rangers prichádza spomienka na kráľa popu. Televízia JOJ Plus totiž odvysiela ďalší priamy prenos. Tentoraz zo spomienky na Michaela Jacksona. Michael Forever - The Tribute Concert môžete NAŽIVO sledovať 8. októbra od 20-tej.

Michael Forever - The Tribute Concert sa uskutoční vo waleskom meste Cardiff. Medzi potvrdenými umelcami, ktorí na spomienkovom koncerte vystúpia, sú napríklad speváčky Christina Aguilera, Beyoncé a Leona Lewis, popová formácia JLS, spevák a rapper Cee Lo Green, legenda vydavateľstva Motown Smokey Robinson či britský r'n'b spevák Craig David.

Chýbať však budú pôvodne ohlásení Kiss, ktorých účasť neskôr organizátori odvolali pre výroky basgitaristu skupiny Genea Simmonsa v súvislosti s Jacksonovým údajným zneužívaním detí.

Koncert, ktorý vám PLUSKA prinesie naživo v sobotu o 20:00 budú moderovať Lucia Barmošová a Martin "Pyco"Rausch.

Prípravy koncertu v júli rozhádali rodinu Michaela Jacksona. Jeho bratia Randy a Jermaine sa vyjadrili, že koncert by sa nemal konať v čase, keď prebieha súd s Jackovým osobným lekárom Conradom Murrayom. Ten sa začal 27. septembra. Murray čelí obvineniam zo zabitia kráľa popu. Hrozia mu štyri roky väzenia. 

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie