Polojasno
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Mladučká Emma Watson (21) odmieta diétu aj plastiku
Zdielať na

Mladučká Emma Watson (21) odmieta diétu aj plastiku

Hviezda čarodejníckych filmov o Harrym Potterovi, úspešná modelka a herečka Emma Watson v tom má jasno. Podľa nej je svet Hollywoodu desivý. Od mladých ľudí totiž požaduje "vyzerať istým spôsobom". A to znamená štíhlo a dokonalo aj za pomoci plastickej chirurgie. A tomuto svetu vraví rázne NIE!

Nemám perfektné zuby, nie som perfektne štíhla

"Áno, obávam sa očakávaní ohľadne vzhľadu," komentuje pre magazín Elle svoj postoj k požiadavkám vzhľadu vo svete šoubiznisu 21-ročná herečka. "Los Angeles sa mi zdá až strašidelný kvôli tomu - všetci tí mladí ľudia s plastickými operáciami. Problémom ale je, že ja nechcem vyzerať ako všetci ostatní... Nemám perfektné zuby, nie som taká štíhla..."

Spokojnosť a úspech idú ruka v ruke

"Chcem byť osobou, ktorá sa cíti dobre vo svojom tele a môže povedať, že práve to miluje a nechcem zmeniť absolútne nič!" dodáva ďalej. A priznáva, že práve spokojnosť so sebou samým je cestou k úspechu.

"Myslím si, že herečky, ktoré sú skutočne úspešné, sa cítia dobre vo svojej koži a stále pritom vyzerajú ľudsky," dodáva s úsmevom na záver. Celý rozhovor s mladučkou herečkou by mal vyjsť v novembrovom čísle Elle vo Veľkej Británii.

YouTube.com

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie