Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Desperádo (36): Ja a zlodej? Len som hľadal predavačku...
Zdielať na

Desperádo (36): Ja a zlodej? Len som hľadal predavačku...

Desperádo údajne ukradol v košickom obchode drogériu. Vlhčené servítky, sprchový gél a šampón. "Som rozhorčený z celého, čo sa hovorí," vraví umelec na voľnej nohe. Okrem toho sa stihol aj oženiť...

Desperado sa teda rozhodol povedať, čo sa "skutočne" stalo. "Tu v Košiciach, v nemenovanom obchodnom dome majú drogériu, kde nemajú predavačky. Zobral som teda nejaké veci, išiel som hľadať predavačku a pravda je však taká, že som išiel hore schodami," pokračuje.

Je to fraška

Desperado sa údajne snažil nájsť predavačku, ktorej by celý nákup vyplatil. Žiaľ, ocitol sa pritom s plným košíkom mimo predajne.

Keďže známy Talian odchádzal s prázdnou igelitkou a veci z drogérie "len" odložil v celkom inej sekcii obchodného domu, správanie ochrankárov považoval za frašku. "Tak niekto si takto zgustol na mne a vidíš, najprv povedali, že to vôbec nepôjde a ešte si vymysleli, že som niečo kradol," dodáva.

Najnovšie aj ženáč a dvojnásobný otec

Kaddáfiho synovec má ale noviniek oveľa viac! Vraj je z neho už ženáč! Do chomúta ho podľa jeho slov dostala slečna, s ktorou chodí už šesť rokov! Viac nám ale zadarmo o svadbe prezradiť nechcel.

A ďalej sme naozaj išli, veď Despi nám prezradil ešte jedno tajomstvo, ktoré sa mu darilo skrývať celé roky! Je vraj otcom dvoch dcér! Tajomstvo o jeho 12- a 10-ročnej dcére však nemalo byť nikdy odhalené.

 

Desperádo_reštaurácia_profilovka

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie