Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ďalšie rozdelenie v Talente! Michal bude pokračovať sám
Zdielať na

Ďalšie rozdelenie v Talente! Michal bude pokračovať sám

Po tvári mu tiekli slzy šťastia, aj smútku. 11-ročný Michal – tancujúci brčkavý chlapec zo šou Česko Slovensko má Talent, totiž postúpil v šou ďalej, no za podmienky, že už na pódiu nebude mať parťáka.

,,Že ty máš rovnakú kaderníčku ako ja?" spýtala sa Lucie Bílá 11-ročného Michala, ktorý prišiel spolu so svojim kamarátom do šou Česko Slovensko má Talent. Prišli ako dvojka "Pocket Pack", avšak Michal bude ďalej v Talente pokračovať sám. 

Malý tanečník totiž porotu zaujal viac ako jeho partner. A tak prišlo na radu to, čo nikto z účastníkov nemá rád. Porota dala podmienku, že v šou môže pokračovať Michal len sám.

Pri rozdeľovaní prišiel aj plač. 11-ročnému Michalovi to prišlo ľúto a rozplakal sa. Jeho fanúšikovia sa však môžu tešiť na Michala aj ďalšom kole.

Toto rozdelenie v Česko Slovensko má Talent nebolo prvé a zrejme ani posledné. Porotcovia rozdelili hudobnú skupinu Final Fiction. Kým vzťah Michala so svojim kamarátom to vôbec nepoznačilo, hudobnú skupinu áno. Viac si môžete prečítať TU!

Ak ste v nedeľu nevideli šou Česko Slovensko má Talent, nezúfajte. Pozrite si celé Michalove vystúpenie.

Exkluzívne informácie o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie