Oblačno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Sex v meste sa vracia! Sarah Jessica Parker potvrdila tretí diel
Zdielať na

Sex v meste sa vracia! Sarah Jessica Parker potvrdila tretí diel

Hoci filmoví kritici neboli naklonení celovečerným filmom Sex v meste, komerčne boli tieto filmy veľmi úspešné. Fanúšikovia sa dočkajú aj tretieho pokračovania.

Americká herečka Sarah Jessica Parker potvrdila tretie pokračovanie filmu Sex v meste. Keď sa jej novinári pýtali, či je šanca, že sa do kín dostane ďalšia celovečerná snímka o osudoch štyroch priateliek, odpovedala, "Určite. Už poznám aj príbeh. Je to zatiaľ malý príbeh, ale mal by byť vyrozprávaný. Otázne je len to, kedy."

Spolutvorca seriálu a režisér oboch filmov Michael Patrick King nedávno vyhlásil, že v prípade, že budú filmové štúdiá žiadať nakrútenie prequelu, on sa na projekte nezúčastní. "Život mojej Carrie Bradshaw sa začal, keď mala 33 a priviedol som ju až do 43 rokov. Nechcem vedieť, kto boli jej rodičia, pretože pre mňa existovala len na Manhattane. Neviem si predstaviť, že by som sa vrátil späť a pracoval s touto postavou ešte nerozvinutou," povedal.

Filmy Sex meste (2008) a Sex v meste 2 (2010) boli napriek nepriazni filmovej kritiky komerčne úspešné. Celosvetové tržby každého z nich sa dostali nad 250 miliónov amerických dolárov.

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie