Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Sex a popíjanie časť tretia. Bridget Jones chystá návrat!
Zdielať na

Sex a popíjanie časť tretia. Bridget Jones chystá návrat!

Tretí film o Bridget Jonesovej je v štádiu príprav. Potvrdila britská produkčná spoločnosť Working Title Films, ktorá stála za výrobou aj prvých dvoch snímok. Len ešte nie je isté, kto sa v pokračovaní objaví...

Prvý a druhý Denník Bridget Jonesovej zarobil vyše pol miliardy dolárov. A to v rokoch 2001 a 2004. Zatiaľ nie je známe, či si v trojke zahrajú aj Renee Zellweger, predstaviteľka hlavnej hrdinky, či Colin Firth a Hugh Grant, ktorí si zahrali jej osudových mužov Marka Darcyho a Daniela Cleavera.

Firth však ešte minulý rok naznačil, že by bol za takúto spoluprácu a prezradil aj niečo z možného pokračovania. "Poviem vám, Bridget a Mark nebudú môcť mať deti, tak to podľa mňa bude pokračovať. Potom ona spraví obrovskú chybu a vráti sa k Danielovi Cleaverovi na dosť dlhý čas na to, aby otehotnela. Myslím si, že on ju opustí a ona zostane opustená. A hádajte, kto ju príde zachrániť?" rozhovoril sa.

Denník London Evening Standard ešte v marci informoval o tom, že Fielding píše tretiu knihu o Bridget Jonesovej a že bude tiež spolupracovať pri výrobe súvisiaceho filmu. "Budem pracovať na knihe aj filme, ale zatiaľ neviem, či pôjde o jedno a to isté. Zatiaľ sa o tom ešte nerozhodlo," dodala vtedy spisovateľka.

TASR

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie