Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Prvé dieťa v skupine IMT Smile je dievčatko Alžbetka
Zdielať na
TopStar

Prvé dieťa v skupine IMT Smile je dievčatko Alžbetka

V IMT Smile to vládne radosťou. Ich bubeník Dano Šoltis sa stal otcom. V marci sa oženil so speváčkou Katkou Smith a presne o päť mesiacov neskôr sa narodila ich prvorodená dcérka Alžbetka Iris Šoltisová.

Dano bol tesne pred narodením svojej dcérky doma v Prahe. Pracovné povinnosti so skupinou Yvonne Sanchez išli hneď bokom, keď z telefonátu so svojou manželkou Katkou vycítil, že Alžbetka sa pýta na svet. „Neváhal som ani minútu. Chcel som byť so svojou rodinou." spomína šťastný otecko.

Do Prešova hudobník dorazil včas. „Je to neopísateľný pocit, keď vám sestrička dá prvý krát do náruče vaše dieťa,“ teší sa Dano. O túto šťastnú novinu sa podelil aj so skupinou IMT Smile.

Všetci členovia sa s ním veľmi tešia, nečudo, veď je to prvé dieťa v kapele. Spevák Ivan Tásler hovorí: „Je to skvelé, teším sa spolu s Danom a Katkou. Deti sú zázrak a určite vnesú do kapely mnoho nových inšpirácií, muzikantských aj osobných. Jeho brat Miro zas dodal: „Malá je na fotkách, ktoré nám Dano ukazoval, krásna. Verím, že bude talentovaná po rodičoch."

IMT Smile

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie